Over ons

Wie zijn wij

GSM today is al sinds 2007 dé winkel in ’s-Hertogenbosch en omgeving voor al uw mobiele benodigdheden. Wat ons onderscheid is onze kennis gekoppeld aan scherpe prijzen en de snelheid waarmee wij uw problemen oplossen. Onze no-nonsens aanpak blijkt te werken, na al die jaren hebben wij onze naam stevig verankerd in ’s-Hertogenbosch maar ook zeker in de omgeving. Dit kan alleen als je goed werk aflevert met een nog betere service.

Ons reparatie service kent een gemiddelde wachttijd van 1 uur, wanneer alles op voorraad is, wij zijn er trots op dat we dit aan u kunnen aanbieden. Al onze reparaties worden dan ook in-house uitgevoerd, wij werken alleen met de beste materialen en producten.

Wij zijn bekend met alle grote merken. Of het nu gaat om totaal nieuwe toestellen, gebruikte toestellen, reparaties of accessoires u bent er te allen tijde van verzekerd dat u de scherpste prijs ontvangt met de beste service.

Kwaliteit is dus gegarandeerd! Voor bedrijven hebben wij nu ook een pick-up service, wij snappen namelijk als geen ander dat u als bedrijf niet altijd de mogelijkheid heeft om direct langs onze winkel te komen. Als oplossing hierop komen wij simpelweg naar u! En wanneer het 5 of meer toestellen betreft dan is het ophalen en het terug brengen ook nog eens geheel gratis!

Wilt u meer van ons weten kijk dan op onze website of kom de winkel binnen gelopen!

 

 

 

Waar kunnen wij u mee helpen?