About Us Style 1

Wij zijn wij?

GSM today is jou specialist voor tablets, smartphones en accessoires. Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw technische problemen te verhelpen. Bent u opzoek naar accessoires, of wilt u een reparatie aanmelden? GSM today staat altijd voor u klaar!

Onze deskundige reparateurs zorgen voor een snelle en kwalitatieve reparatie met een oog voor techniek. In de meeste gevallen is het klaar terwijl u wacht! Doordat wij originele onderdelen gebruiken, kunnen wij u een garantie garanderen. Wij houden erg van ons vak, en staan daarom dagelijks voor u klaar. Mocht u een spoedvraag hebben zijn wij zelfs te bereiken via WhatsApp. Ook voor accessoires bent u van harte welkom. Airpods, kabeltjes of bescherming? Kom gerust langs in onze winkel!

Wij regelen het!

Onze scherpe prijzen zijn in verhouding met andere aanbieders in Den Bosch en omstreken de beste in de omgeving. Heeft u een kapot scherm, niet werkende batterij of iets anders? GSM today staat voor u klaar!

Wat zeggen klanten over ons

“Uitstekende eerlijke service met een scherpe prijs. Zeer vriendelijke medewerker! Kortom, gewoon een topzaak!”

Jurgen van Rosmalen

“Altijd zonder uitzondering uitstekende service en een scherpe prijs. Uiterst vriendelijke en bekwame ondernemer.”

Naphassa Parinussa

“Goeie winkel met een goed service. Heb mijn batterij laten vervangen bij hun. Het was binnen half uur al klaar. Goede service voor een goede prijs. Een aanrader.”

Weske H